Cégtörténet

A CN 91 Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1991-ben alakult. A 100% magyar tulajdonban lévő Társaságunk családi vállalkozásként működik. Cégünk az alapítást követő években a gépipar területén gyártási tevékenységet folytatatott. Beszállítói kapcsolatba kerültünk az akkor alakult Caterpillar gödöllői gyárával, a jászberényi Aprítógépgyár-ral, és sok más hazai exportra termelő gépipari vállalattal.

A szoros szakmai együttműködés keretében, megrendelőink részéről, sokszor merült fel igény műszaki segítségnyújtásra az alapanyag beszerzés területén. Gyártóműi kapcsolatokon keresztül sikerült partnereink alapanyag igényének ellátásában közreműködni.

Ebből alakult ki fokozatosan jelenlegi fő tevékenységünk, az acél alapanyag ellátó szolgáltatás. Társaságunk elsősorban a megrendelőink acéllemez igényeinek teljes körű ellátását biztosítja, de vállalja a kapcsolódó egyéb acélalapanyagok beszállítását is.

A beszállítóinkkal kötött szerződéseink, akik hazai és külföldi gyártóművek, készletező nagykereskedők, biztosítják, hogy jó minőségben, méretre gyártva, határidőre teljesítsük megrendeléseinket. Minőségbiztosítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy megrendelőink versenyképességét segítsük.

Szállítási kapacitásunkat a velünk szerződéses kapcsolatban álló fuvarozó vállalkozások biztosítják, a kor technikai színvonalának megfelelő gépjárművekkel. Raktározási feladatainkat a csepeli szabad kikötőben, szerződött partnerünk, a Ferroport Kft. látja el.

A cég vezetése eltökélt abban, hogy folyamatos képzés és fejlesztés eredményeként, partnereinknek a gyártáshoz szükséges alapanyagok mellett, a szaktudását és szakmai tapasztalatát is adja.

Galéria

Videók

Durvalemez hosszméretre vágása

 

Érkező lemezeink betárolása