Minősítéseink

Minősítéseink

173 kBDNV CERT HUN - Letölthető pdf dokumentum 157 kBDNV CERT ENG - Letölthető pdf dokumentum 552 kBAAA CERT ENG - Letölthető pdf dokumentum 556 kBAAA CERT HUN - Letölthető pdf dokumentum

ISO 9001 IRÁNYÍTÁSI RENDSZER

A DNV GL az egyik vezető globális akkreditált irányítási rendszereket tanúsító szolgáltató testület. Számos vezető vállalat választja partnerének világszerte.

Az évek során megtanultuk, egy hiba az üzleti folyamatban, mindig extra költséget generál. Ennek elkerülése, valamint vevőink elégedettségének folyamatos fenntartása érdekében vezettük be 2006-ban az ISO 9001 irányítási rendszert vállalkozásunknál. Minőségbiztosítási rendszerünket azóta is folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy megrendelőink versenyképességét segítsük.

Tapasztaljuk, hogy napjainkban egyre több vállalat követeli meg az üzleti kapcsolat előfeltételeként, hogy a beszállítói és az alvállalkozói rendelkezzenek valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel.

Hisszük, hogy az általunk működtetett és folyamatosan tanúsított minőségirányítási rendszer demonstrálja elkötelezettségünket a minőség és a vevői elégedettség irányába.

BISNODE AAA MINŐSÍTÉS

A Bisnode egy nemzetközi cégminősítő vállalat, amely minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti, egy nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra vállalkozásunk is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Az objektív minősítés során a CN 91 Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. A tripla A fokozat jelentése, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével, ügyfeleink és beszállítóink felé, tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.